Little Amadeus – Gent (Vooruit)

Little Amadeus

Bagattenstraat 197 (tegenover de Vooruit)
9000 Gent

Little Amadeus - Gent

Open:
Iedere dag – 18:00 tot 23:00 uur

Telefoon: +32 (0)491 154 777 Reservatie´s niet voor vandaag enkel online.

Little Amadeus is gesloten op 24 en 31 december.
Eveneens in de maand Augustus en een stukje van September is Little Amadeus meerdere weken gesloten, U kunt dit zien aan de reservatiepagina.Over Little AmadeusWaarom U reserveert ?BereikbaarheidGroepenAfhaal-menuOp de kaart
Juist gelegen aan “de vooruit” in Gent, aan de overzijde, nabij het ZUID en de binnenstad, recht in de studentenbuurt van Gent.
Little Amadeus , klein in formaat maar groot in zijn kunnen.
Naast de 50 tal zitplaatsen die toch nagenoeg iedere avond goed bezet zijn, kunnen wij perfect de afhaalservice verzorgen.
Onze zaak bestaat uit twee delen eigenlijk, en is in beide stukken fijn om te kunnen gaan zitten eten, te genieten van de inrichting en met een goed zicht op het kruispunt is het altijd wel gezellig om zo je maaltijd op te eten bij ons.
Maar zoals gezegd ook bij uitstek de betere plaats in Gent voor een afhaal menu dat in een van de tabbladen verder beschreven is hier.

Een open keuken is wat je in de zaak ook tegenkomt waarmee je precies kan zien hoe je eten bereidt zal worden, zoals ook al onze andere zaken dit met grote zorg doen.
Reserveren is zeker wel gewenst, toch niet noodzakelijk.

De reden waarom reserveren van belang is, is omdat wij vooral in het weekend vrij vol zitten, naast de hoeveelheid plaatsen is er natuurlijk voor ons ook het voordeel te weten hoeveel mensen we moeten inzetten, vooral door de weeks is dit weer een belangrijk iets voor ons.
Maar vooral…….

  • Mensen die reserveren zijn na bevestiging zeker van hun plaats in een van onze restaurants.
  • Het is zeker geen overbodige luxe om zekerheid te hebben van een plaats in een van onze restaurants, zeker op weekend dagen, evenals er activiteiten zijn in Gent.
  • We geven graag mee dat wij het liefst in blokken onze gasten verwelkomen op drukke dagen, 18:00 zou dan een perfecte tijd zijn om te komen evenals de volgende 20:30, probeer uw aankomst tijd daarop te baseren voor een nog betere service en en het genot om bij ons lekker te komen eten.
  • Reservatie´s van 18:00 verzoeken wij dan ook op tijd te komen, mogelijk zal de volgende om 20:00 hetzelfde tafeltje kunnen hebben besteld.

Wij danken U alvast voor de medewerking in dit gedeelte.

Voor grotere groepen is reserveren altijd aangewezen daar wij dan de mensen veel makkelijk bijeen kunnen zetten en/of zelfs aan dezelfde grote tafel of speciale inrichting.
Vooraf reserveren heeft veel voordeel dus zonder U in de zorgen moet zetten.
Wij doen ons best om al de groepen die vooraf reserveren dan ook bij elkaar te laten zitten.
Little Amadeus heeft maar plaats voor 50 mensen per keer, misschien mocht een van de andere zaken daarom U interesse meer hebben, U bent van harte welkom om even via ons contactpagina te schrijven

Little Amadeus ligt iets beter gelegen voor de “inwoner” in en om Gent om te bereiken en die graag dan ook de auto wat in de buurt hebben.
Aan het Zuid is natuurlijk de parking ondergronds maar ook bovengronds zijn er na winkeltijden wel plaatsen te vinden.
In het algemeen in Gent komen doe je toch het beste met het openbaar vervoer, de bus lijn 5 en 6 gaat via de straat zelf (vooruit, halte bagattestraat) voor ons voorbij maar verder is er op het zuid natuurlijk het kruispunt van De Lijn waar erg veel doorgaande lijnen zowel van bus als tram kruizen.

Op de website van DE LIJN afdeling Gent is er heel veel meer informatie te vinden evenals de tijden en de 70-lijnen van de bussen die ook in onze buurt komen en langs vele parkings in het ruimste deel van Gent.
De nachtlijnen kunnen ook op deze website geraadpleegd worden http://gent.delijn.be

De belangrijkste lijnen voor het centrum van Gent dagnet (klik)

Voor groepen hebben we wel wat uitzonderingen, een van de belangrijkste is natuurlijk de aanpassing van onze openingsuren, evenals een menu dat we graag willen voorleggen.
Voor groepen meer dan 25 personen kunnen wij afwijken van de openingstijden indien gewenst.
Voor iedere informatie en/of afspraken verder omtrent de groepenregeling, gelieve contact op te nemen via het contactformulier (klik)

Afhaal2016Wij hebben ook een afhaal menu.

Vele wisten dit niet maar we doen het graag, zo kan je lekker thuis, op kot of ergens aan de Zuid, misschien wel aan de leien ergens lekker genieten van je eigen omgeving en onze heerlijke ribbetjes.

Little Amadeus aan de Vooruit heeft wel een beetje de makkelijkste toegang met de wagen om af te halen, en daarom is het er ook wat drukjes met afhalingen.
We stellen het ook erg op prijs hiervoor in de middag even te bellen om te bestellen


Little Amadeus – tegenover de Vooruit
Gelieve niet met SMS of Email bestellen maar even te bellen
0491 154 777

 

Ook onze andere vestigingen kunnen je dit aanbieden:
Gent:
Gent 1 (Patershol) 0497438571
Gent 2 (Belfort) 0497495105
Little Amadeus (aan de Vooruit) 0491154777
Antwerpen:
Amadeus 1 (St. Paulusplaats 20) 0490643974
Amadeus 2 (Suikerrui 20) 0490643974

Amadeus Lozer (Lozerstraat 9, Kruishoutem) 0496263534
Amadeus Brussel (Amadeo, St. Katelijnestraat 26/28, Brussel) 0495167753
Amadeus Roeselare (Grote markt 25, Roeselare) 0492469817

NIET per Email, deze worden vaak niet direct gelezen en zal het niet op tijd klaar staan.

Klik op de foto voor een vergroting, of download hier de .pdf zodat je die ook kunt bewaren, incl. de telefoonnummers.

socialemediaboomSociale media

Naast een algemene pagina voor Amadeus op Facebook die Rechts in de kolom staat hebben wij per zaak er ook ene, van deze zaak staat hij hier net boven ergens.
Er zijn er zoveel die we zouden kunnen bijhouden en maken maar dan hebben wij geen tijd meer voor jullie een leuke avond persoonlijk te bezorgen.

Een webmaster doet dit in zijn vrije tijd voor ons, reserveringen zijn dus geheel niet goed deze daarop te doen, gebruik hiervoor onze normale procedure zoals hierboven beschreven is.
Wil jij op de pagina´s zien van deze zaak, klik dan op de icoon hieronder en kom op de enigste gezamenlijke pagina of de unieke pagina en betreffende sociale media van deze zaak, deel gerust, like de pagina´s en vertel het je vrienden !

logos-facebook-logo-squarelogos-twitter-bird2logos-google-logo-squareyelp-icoonlogos-rss-cube

checkin

Foto´s

Foto´s en filmpjes zijn tof, en leuk om te delen vandaag de dag op de sociale media en websites.

Wij hebben van de zaak een aantal foto´s op een aparte pagina gezet, als je op onderstaande knop klikt ga je vanzelf naar die pagina toe, ook deze kleine onderstaande foto´s staan op de pagina.

Wil jij jouw bijdrage leveren mail dan je foto of filmpje naar webmaster@amadeus-resto.be later zullen wij deze (indien deze tof is) op de website of sociale media.

Klik voor alle foto´s
BVBA World Famous Ribs
BE0821948702
Bagattenstraat 197
9000 Gent
Vragen, suggestie´s of opmerkingen betreffende de website: webmaster@amadeus-resto.be
Share

1 reactie op “Little Amadeus – Gent (Vooruit)

  1. Vanavond heerlijk gegeten bij dit restaurant. Vriendelijke bediening en een zeer gezellige atmosfeer. Een echte aanrader. Er was nog een plekje vrij want binnen 10 minuten zat het restaurant tjokvol. Snelle bediening en heerlijk eten.

Geef een reactie