Hemelvaart dag en Amadeus !

DSC_0267Aan de vooravond van een fijn lang weekend, geven we even wat huishoudelijke informatie mee.

Tijdens dit hemelvaart weekend hebben we voor

Hemelvaartdag, DONDERDAG 14 MEI

LUNCH bij Amadeus !

De vestigingen in Lozer (kruishoutem), Patershol en Belfort (Gent) en in Antwerpen (Suikerrui) ook Lunch openingsuren van 12:00 tot 14:00.
Reserveren doe je makkelijk online, je krijgt een beschikbaarheid te zien en direct een bevestiging van je reservatie. Reserveren doe je “op deze paginaMet een klein beetje geluk kan je deze avond ook op onze terrassen of binnentuin om te kunnen genieten van een ondergaande zon met een schotel heerlijke ribben en zo een fijne aardappel met onze unieke saus en boter.

Alle zaken zijn dit weekend gewoon geopend, woensdag (vandaag) is het in de meeste zaken erg druk, wil je er nog bij ? Reserveer dan zo snel mogelijk, online via DEZE pagina.
Morgen zijn we gewoon open met de extra lunch in de bovengenoemde zaken.
Vrijdag, zaterdag en zondag zoals gebruikelijk.

Een van de vele events dit weekend halen we er ook even uit, “tegen onze kas” 😉
Maar zeker even iets om aandacht aan te geven….. GENT SMAAKT onder de stadshal (Gent), klik op de link voor meer info http://www.gentsmaakt.be/

We zien jullie graag ook dit weekend weer eens bij ons langskomen, reserveer tijdig !
Eveneens voor degene die op weekend zijn in de nabijheid van onze zaken, maak van de gelegenheid gebruik en kom ook langs.

Volgende week het weekend, DE MAANDAG (25ste mei) is ook zondagsdiensten bij ons, ook dan kunnen jullie op de maandag komen bij bovengenoemde voor een leuke en lekkere lunch (reserveer op tijd ! )

Share