De Lente is er !

1_AMM6853Dit is nog een foto van het vorige seizoen maar ze staan er weer, Zowel in Gent – Belfort als in Antwerpen Suikerrui, kan je bij redelijk en goed weer ook buiten eten, zeer spoedig zal ook de binnentuin van Patershol weer in orde gezet worden om ook daar te kunnen eten.

Genieten doe je nog meer van onze gerechten op fijne avond buiten met het zicht op de passanten of onze waterput.

Wij willen nog even voor de duidelijkheid meegeven dat PLAATSEN RESERVEREN VOOR BUITEN NIET mogelijk is.
Indien er plaats is kunt U wel U gemaakte reservering omzetten naar buiten, dit doet U zodra U aankomt bij de manager (ontvangst), en kunt U gewoon buiten zitten.
Vanwege de perfecte voorspellingen en de wispelturigheid van het weer nemen wij geen risico om reservatie´s aan te nemen en later U teleur moeten stellen dat er alsnog geen plaats is, dus voor onze buiten gelegenheden, wie het eerst komt ….
Een kleine hint… als U niet er voor openingstijd kunt zijn…. kom dan vanaf 19:30 dan gaan de eerste weer van het terras weg, tussen openingstijd en 1 tot 2 uur daarna is er weinig of geen roulatie.

Waar wij plaatsen hebben voor buiten te eten;
Antwerpen 2 (Suikerrui) een 50 tal plaatsen
Brussel Amadeo een kleine 20 stoelen
Gent 2 – Belfort een 70 tal stoelen
Gent 1 – Patershol met een zelfde 70 stuks ongeveer.

Maar natuurlijk is het ook binnen in de kleinere locaties, Kruishoutem (Lozer) en Little Amadeus (Gent) fijn om te eten in de zomertijd, en onze grote Amadeus Antwerpen 1 (aan de Kaaien) evenals de rest van het jaar super fijn om te zijn.

 

Share