De laatste kaarten !

Amadeus is naast de zaken die U op deze website tegenkomt iets groter geworden intussen,  dat mogelijk niet geheel onopgemerkt voorbij gegaan is.

Het mooie pand waar wij Sint-Jorishof uitbaten is een zeer ruim pand,  naast al het mooie.
Op 2 April heeft een van de kelners van het Sint Jorishof de organisatie op zich genomen om diverse artiesten uit te nodigen om op die middag een spetterende artiestenparade te organiseren.

Wij hebben als Amadeus nog een extra toevoeging kunnen doen op dezelfde middag,  niemand minder dan Kim Dejonghe zal ook langskomen om haar jongste (al bijna hit)single te komen presenteren.
Ze deed al mee in 2016 aan “The Voice” maar door een verkeerde muziekkeuze ging dat niet geheel goed,  maar zoals ook wij denken…. ze hebben daar een winnaar gemist !
Kim zal de 2de April optreden in een van de “Amadeus zaken” waar wij vele van onze klanten al regelmatig terug vinden,  omdat het een “zusje” is van Amadeus,  onder de video,  nog wat meer uitleg !

Wie er bij wilt zijn,  dient zijn/haar kaarten te bestellen via FRANK –  0475553461 – wees er zeker snel bij ! 

Kom alle eens een kijkje nemen in onze “Andere Amadeus” restaurant – FESTIVAL !! (http://festival-resto.be ) à volonté  ribben,  à volonté vers gegrilde kippen en veel meer à volonté …..

 

Festival – à volonté ,  à volonté,  à volonté het kan niet op in ons Festival,  dezelfde Ribben en aardappels ,  vers gegrilde kippen,  beenham
Zeker een bezoekje waard,  voorlopig de vrijdag en zaterdag open in de avond http://festival-resto.be Net als bij Amadeus dus niet vergeten te reserveren !!

Sint-Jorishof
Het Sint-Jorishof,  al om bekend om zijn verleden maar de laatste jaren ook om zijn prefecte keuken met culinare hoogstaande gerecht en die “van Oma´s keuken”
Vlaams,  zondagse Lunch,  de BESTE Vleesgerechten en zoveel meer, in de brasserie of in het restaurant en we zijn nog bezig aan andere delen in het pand,  je zult je ogen uitkijken,  je smaak-pupillen laten genieten. http://sint-jorishof.be

The George,
Een nieuw stukje van het geheel op de hoek van de Botermarkt en de Hoogpoort.
Een kelder wederom perfect van decor en met de betere dranken zult U genieten van de kelder waar de tijd even stil staat.
Binnenkort komen we er zeker nog op terug. (ingang Hoogpoort,  naast de Grote Groene poort !)

Share