De Gentse Winterfeesten #GWF14

deoppenheimers op de gentse winterfeestenMidden in het gebruis van de kerstmarkt kom je net naast de schaatsbaan Amadeus tegen.
Dit weekend met ook de optredens van “de oppenheimers” aan de MooseBar, redelijk weer in het vooruitzicht dit weekend en voor vele de laatste schoolweek tot aan de vakantie, helaas vele die in hun blok zitten maar ook die vinden wel een gaatje om even te kunnen ontspannen op de fijne Gentse Kerstmarkt dit jaar.

Wij zijn open iedere dag in Amadeus (Gent 2, Belfort) vanaf 18:00 en de keuken is open tot 23:00.
In het weekend geheel zonder reservatie, en de weekdagen alleen om 18:00 met reservatie mogelijk resterende is een vrije inloop na gelang er plaats is, dit wisselt vrij snel zodat ook zonder reservatie Uw tafeltje spoedig beschikbaar zal zijn.
Op het Gouden Leeuwplein waar van alles ook te doen is, naast de Schaatsbaan en de MooseBar zitten wij met onze zaak (Belfort).
Wij zijn dagelijks open vanaf 18:00 werken hoofdzakelijk zonder reservatie deze maand.
Geweten is door vele dat er op de drukke dagen iets of wat aan wachttijd kan ontstaan maar Jarno en zijn team mensen doen er alles aan om ieder een leuk etentje te bezorgen en een snelle bediening is verzekerd evenals de wachttijd die hij en heel zijn team mensen zo krot mogelijk proberen te houden.
Wij heten jullie ook deze, schitterende kerstmaand, welkom in ons restaurant.
In Patershol is het Celim en zijn Team die WEL op reservatie werkt, via onze reserveer-pagina ziet U de beschikbaarheid aldaar (tijden van beschikbaarheid zijn aangegeven, indien een tijd niet voorkomt zal deze wellicht bezet zijn.)
Zo kunnen we de mensen die graag wat later willen komen eten en zeker willen zijn van een plaatsje toch de reserveer-mogelijkheid geven.

De Gentse WinterFeesten

Gentse winterfeesten logoHeb je verder al gezien op de pagina van de Gentse winterfeesten?

Deze staat boordevol informatie en leuke actie´s je kunt meedoen met diverse activiteiten en actie`s, altijd leuk dat extraatje van huis uit al te bezien, om de leukste en beste kerstmarkt van België te bezoeken en mee te maken.

Volg hen ook op Twitter, Facebook, Instagram of Foursquare

Ook zie je binnenkort iets van Amadeus aldaar verschijnen …… hint hint hint 😉

 

Het gehele team van Amadeus wenst jullie zeer fijne einde jaars feesten !

Share