We zijn “begonnen”

WebsitelookNa 25 jaar Amadeus Restaurants de 8-ste open gedaan te hebben in Antwerpen,

Nu de het 26-ste jaar een geheel nieuwe website.

Een website waar we sociale media aan jullie voorstellen met onze restaurants erop, waar wij meer en meer op de vraag van de klant willen inspelen en meer service willen bieden aan ons cliënteel.

De grootste verandering is gisteren aangebracht en in “testfase” genomen online.
Een heus reservatie systeem waarbij wij alles proberen juist en recht te zetten wat nog niet juist is.
Daarom even een kleine link naar onze contactpagina mocht het mis gaan met het systeem, kunt U altijd even mailen.
Als Uw computer of ander device up-to-date is en Java (hier te gratis downloaden/installeren) bevat kan er naar onze mening nu niet veel meer verkeerd gaan.
Zoals altijd, hou Uw mailbox (spammail) ook in de gaten, bevestigingen komen per mail naar U toe.De website heeft ook een gedeelte waar we diverse EXTRA OPENINGSUREN zullen zetten, waar events van Gent, Brussel en Antwerpen in komen te staan of eigen events die wij in / om onze restaurants zullen gaan doen.
Eveneens houden wij nauwlettende de concerten en activiteiten van het Sportpaleis / Lotto arena in de gaten en passen hier ook graag onze openingsuren aan waar mogelijk.
Het reserveer gedeelte van deze events zullen met een ander “handmatig” reserverings-systeem gaan dan het gebruikelijke dat in de website overal staat.

Voor alle fouten, suggesties of vragen over de website en zijn functie´s kunt U mailen met de webmaster voor alle andere zaken, gelieve het contact-formulier te gebruiken.
Gebruik GEEN sociale media om met ons te corresponderen aub, deze is niet altijd in handen van ons, en indien dit wel is, zal er veel minder op gezien worden, waarmee het soms wel een week of meer kan duren eer U daar een reactie van zult kunnen krijgen.
Gebruik altijd bovenstaande optie´s aub.

Wij hopen hiermee wat vernieuwd te zijn en meer actief te worden.
Wij danken jullie alvast hartelijk voor de afgelopen 26 jaren ons te vertrouwen, te komen eten en te genieten van de unieke zaken en de lekkerste gerechten aan democratische prijzen.

Graag tot spoedig weerzien !
Team Amadeus

Vergeet onze Facebook (algemene) pagina niet “een like” te geven en ons te te volgen op twitter die we ook sinds kort aangemaakt hebben @amadeusresto

Share

Geef een reactie