Woensdag 1 juli uitzonderlijk open ! (Amadeus – Lozer)

cirkel-lozerNaast de dagen donderdag tot en met zondag, evenals ook de zondagmiddag , zal Amadeus – Lozer (Kruishoutem) ook aanstaande woensdag open zijn.
Vanaf 18.00 bent U welkom.
We maken gelijk hier even van de gelegenheid gebruik, om even een keer mee te delen, dat we voor Lozer (Kruishoutem) een nieuwe manager hebben.
Afgelopen maand konden vele van jullie al kennis maken met TOM, maar wil jij weten hoe het nu gaat… breng eens een bezoekje aan een “te vernieuwen” Amadeus – Lozer, niet alleen de manager is nieuw, ook onze tuin krijgt een “BUITEN” …. de tuin is op dit moment geheel “leeg” en gaat een toffe en leuke invulling krijgen zoals U van Amadeus kunt verwachten.
Zeer spoedig kunnen de gasten dus ook in onze tuin genieten van deze heerlijke gerechten van ons, samen met de nieuwe manager Tom die nog meer leuke nieuwe dingen in petto heeft voor deze toffe zaak “op de boeren buiten” .

Reserveren kan online natuurlijk, via ons reservatieformilier.
Even bellen kan, maar liever online.
Ribbentjes voor thuis ? awel, neem een take-a-way en je zult ook thuis kunnen genieten van de heerlijke aardappels en ribben !

Tot spoedig met meer informatie over “de vernieuwde” Lozer !

Share