Werken bij Amadeus

Werken bij Amadeus restaurants.

Naast onze open sollicitaties die gericht kunnen worden aan onze personeelszaken, kan je ook solliciteren voor onderstaande functies die op dit moment beschikbaar zijn. (indien hieronder vermeld)

Alle inzendingen zullen worden nagezien, waarmee wij een selectie maken voor uitnodiging voor gesprek, de overige zullen wij bewaren en op volgorde bij nieuwe plaatsen contacteren wij de mensen die een sollicitatie hebben gericht aan ons, je krijgt GEEN automatisch antwoord op Uw sollicitaties.

Wij zijn op zoek naar team-spelers:

Antwerpen,
Kelner (m/v)
Voor onze beide vestigingen.

Gent,
Kelner (m/v), Keukenmedewerker (m/v)
Voor meerdere vestigingen in Gent

Kruishoutem,
Solliciteer nu voor Zaalmedewerker (m/v) en / of Barmedewerker (m/v).

Brussel,
Kelner (m/v)
Het is geen must maar makkelijk wel, Frans, Nederlands en Engels zijn de talen die je nodig hebt in Brussel.
1 van deze drie vloeiend is zeker nodig.

Roeselare,
Kelner (m/v)
Barmedewerker (m/v)
Keukenmedewerker (m/v)
Voor onze vestiging in roeselare hebben wij plaats voor zaal en keuken-personeel, voel jij er iets voor om bij ons te komen werken, de zaak helpen mee op te bouwen, staat zelf altijd klaar met een lach en een vriendelijk woord.
Ben je niet vies van weekend/avond werk, soms eens een zondagje, solliciteer dan eens bij ons in Roeselare, een leuke team-player is zeker welkom.
Enige ervaring is altijd meegenomen, inzet is de meest belangrijkste eigenschap !

Ronse,
Kelner (m/v)
Barmedewerker (m/v)
Keukenmedewerker (m/v)
Enige ervaring is altijd meegenomen, inzet is de meest belangrijkste eigenschap, een gedreven team mensen staat klaar om je te ontvangen en je te helpen om een volwaardige team-player bij ons te worden. !

Sint Niklaas,
Kelner (m/v)
Barmedewerker (m/v)
Keukenmedewerker (m/v)
Enige ervaring is altijd meegenomen, inzet is de meest belangrijkste eigenschap, een gedreven team mensen staat klaar om je te ontvangen en je te helpen om een volwaardige team-player bij ons te worden. !

Onze functie voor kelner partime / fulltime (m/v)

Wij bieden een leuk team om mee samen te werken, je uren zullen in overleg vastgelegd worden.

Je kunt bij ons lekker doorgroeien en een toffe ervaring opdoen, teamspelers die omgaan met hun team als een familie en de klanten verzorgen tot in de puntjes, dat zijn die spelers die wij graag binnen onze restaurants zien.

Wij verwachten van jouw dat je minstens de Vlaamse taal kan spreken of in Brussel het Frans kan spreken, iedere taal die je meer bezit is alleen maar meegenomen, daar wij erg veel toeristen ook in onze restaurants dagelijks verwelkomen.

Ben jij een vlotte, toffe van minstens 18 jaar die graag eens een stapje wilt bijzetten, om onze gasten het leukste etentje te geven tijdens hun verblijf bij ons, dan ben jij misschien wel DE teamspeler die wij zoeken.

Onze kelners (m/v) kunnen naast de zalen ook bij de bar ingezet worden, waarmee we ook het werk wat willen afwisselen, om er geen sleur van te maken.

Ervaring in de horeca is een pluspuntje maar niet nodig, inzet en gewilligheid is jouw beste inzet, en wij helpen je met de rest.

Wil jij meer weten over deze functie en spreken met een van onze managers om zo te zien of jij bij ons in het toffe team kan meespelen.

Barmedewerker (m/v)

In diverse vestigingen zijn wij op zoek naar mensen die naast een handje buiten de bar ook de volledige bar op zich kunnen nemen, het inschenken van de dranken op een snelheid in “spits-tijd” is zeker een must, daarnaast goed kunnen organiseren zodat je bar schoon en functioneerbaar blijft, drank-voorraad op tijd aanvult en meer van die zaken, is wat wij zoeken, een team-player maar ook een organisator, die de schakel in onze restaurants kan zijn, opvangt waar nodig om andere mee te helpen indien de tijd daartoe toe laat.

Keukenmedewerker (m/v)

Onze keukenmedewerkers zijn vaak zichtbaar, hygiëne is een zeer belangrijke zaak voor ons.

Ben jij een poetser, een bakker, een harde werker, en niet vies van een afwasje door de machine te doen, dan kan je misschien wel een medewerker zijn in onze keuken.

Naast de functionaliteit die wij bieden in de keuken is teamwork naast hygiëne één van de belangrijkste zaken, zelfstandig kunnen werken en vooral ook “het werk zien” is voor deze teamspeler erg belangrijk, zullen alleen gevuld kunnen worden door de mensen die als een team kunnen samenwerken en niets aan het toeval over laten.

Afwasser (m/v)

Ben jij een teamspeler niet vies van een afwasje en bezit je minimaal kennis van Vlaams/Nederlands, Frans of Engels dan zouden je onderstaande kunnen invullen.

 

Mail naar klodjan-amadeus@outlook.com

Share