Shoppen in Gent of Antwerpen

Logo_antwerpenisopen[1]Het gaat weer een super fijn weekend worden, Lang weekend winkelen in Gent en de zondag een extra “eerste zondag van de maand” shopping, daarnaast is er ook in Gent nog een leuk festival, gratis toegankelijk, en speciaal voor de kinderen.

En dan nog mooier dan we het al kunnen schrijven zagen wij naar het weer….. 22° op vrijdag en op zaterdag, en het hele weekend amper een druppel regen, dat gaat dus een compleet weekend worden !

Gent:shopGent

In Gent gaat het een heel weekend speciaal zijn, niet alleen de shopping maar ook dit weekend vind het “WILDEMANNEN WMWWWOESTEWIJVEN” festival plaats.
De kinderen kunnen naar hartenlust de binnenstad verkennen aan de hand van een parcours waar de hele dag door van alles te beleven en te verkennen valt. Er geldt maar één regel: kinderen zijn baas over de stad. Zij hebben de touwtjes in handen om zo wild en woest als ze willen Gent over te nemen. (als dat maar goed komt 😉 )
Zaterdagmorgen om 10 uur zal de burgervader dit plechtig openen en zal het een waar feest worden in de stad met honderden kinderen en veel activiteiten. meer informatie http://www.wildemannenwoestewijven.be/

Vrijdagavond en Zondag, zullen in Gent meer dan 200 winkels in het centrum extra open zijn, sommige tot 20.00 en andere zelfs tot 22.00, met de nodige animatie, het mooie voorspelde weer zal dat vrijdag zeker een extra drukke toeloop worden en kan iedereen lekker genieten van de eerste “donkere” avond in de stad als voorlopertje van de mooie winterstad die er binnenkort al zal zijn.
Zondag zal iets frisser worden maar toch zo goed als droog, een fijne dag in Gent om de winkels af te lopen, een terrasje te nemen (misschien wel de laatste dit jaar) en te genieten van de animatie die de stad en andere voorzien, het gaat super worden in Gent.
DrukwerkBetreffende Amadeus, vrijdag zijn we open om 18.00 in alle restaurants in Gent, er zijn in Gent 1, Gent2, en het Kaffee Amadeus nog plaatsen beschikbaar, zelfs na 20:00 uur of 22:00 kunt U er terecht, reserveer nu nog.
Zaterdag is het gezellig druk, maar er zijn hier en daar nog plaatsjes mogelijk te reserveren.
ZONDAG, wist U dat we in Amadeus Gent 1 en 2 onder de middag open waren ? vanaf 12:00 tot 14:00 staan de teams voor jullie klaar om te ontvangen en een geweldige lunch voor jullie te presenteren.
Nog niet gedaan? probeer het eens en reserveer nu nog, het zal drukker zijn dan anders dit weekend !

 

Antwerpen:Logo_antwerpenisopen[1]

Ook in Antwerpen is het dit weekend meer dan fijn vertoeven, niet alleen vanwege de optredens dit weekend in het lottoarena van Passenger en natuurlijk het basketbal op zaterdag en zondag een spektakel met Joe Bonamassa , en ernaast de Monster Jam in het sportpaleis.

Verder doen we “normaal” in de stad maar op zondag is er zoals onlangs gestart de eerste zondag van de maand ZONDAG SHOPPING !
Ook hier wijzen we er graag op dat Amadeus Antwerpen 2 open is iedere zondag van 12 tot 2.

Reservatie´s graag tijdig doorgeven via onze website op onze reservatie pagina het gaat ook hier in onze zalen in Antwerpen drukker zijn dan normaal dit weekend.

 

Oja, de weersvoorspelling hebben wij bezien op woensdag, natuurlijk ……… je weet het nooit zeker e 😉
Maar het lijkt erop dat het een super fijn weekend gaat worden !

Share