Marco Borsato @ Sportpaleis

20140524_marcoborsato[1]Marco in Antwerpen en wij zijn erbij…..
3 avonden staat hij weer te schitteren in het Antwerpse sportpaleis, 21 23 en 24 mei 2014.
Wij hebben op de Suikerrui alvast wat ruimte voor jullie behouden, als reserve hebben we eventueel nog wat ruimte in onze andere zaak, wij zullen dit beschikbaar stellen indien nodig op onze EVENT pagina / reservatielijst.

Reservatie´s kunnen gemaakt worden via deze pagina voor de nog beschikbare plaatsen.
Op woensdag 21 mei zullen we vanaf 18:00 open zijn, de vrijdag en zaterdag (23 en 24ste) beginnen we al om 17:00.

Reservatie´s gemaakt alhier krijgen speciale plaatsen en speciale behandeling om snel bediend te zijn daar wij natuurlijk niet willen dat jullie iets van het concert missen, de tafelbezetting is 1.5 uur hou daar dus rekening mee, wees ook op tijd.
Je kan gedurende die tijd à volonté genieten van onze heerlijk ribbentjes, mogelijk is ook iets anders te bestellen en een vegetarisch menu is aanwezig.

Reserveer nu op onze pagina en maak een juiste keuze van tijd in het reservatie formulier.
Plaatsen zijn beperkt, wacht dus zeker niet te lang.

Reserveren (klik)

Locatie van on deelnemend restaurant is AMADEUS ANTWERPEN 2 aan de Suikerrui (naast grote markt)

Combiticket Sportpaleis De LijnNiet vergeten….. je ticket van de lijn is al betaald !
Alle info op de pagina van sportpaleis (klik)

Hieronder het laatste nieuws en updates van het sportpaleis op hun websites.
update 15/05/14
Extra plaatsen!

Er zijn extra zitplaatsen beschikbaar nu duidelijk is met welke productie Marco Borsato naar het Sportpaleis komt. Late beslissers reserveren nu! Marco concerteert op 21, 23 en 24 mei.

Met de bus naar Marco in Antwerpen

Maak het je extra makkelijk: kom naar Marco Borsato in het Sportpaleis met de busdienst ‘Event Touring’. Reizen Lauwers brengt je vanuit verschillende plaatsen naar Antwerpen. Klik hier om busplaatsen te reserveren ZONDER concertticket en aanbod enkel voor 21 en 24 mei!)

update 07/04/14

3JS komt mee met Marco

3JS zal het voorprogramma verzorgen van de drie Duizend Spiegels-concerten van Marco Borsato op 21, 23 en 24 mei.

Op 11 april geeft Marco Borsato in het uitverkochte Tivoli in Utrecht de aftrap van zijn nieuwe concerttour Duizend Spiegels. In Nederland – en zelfs op Curaçao – doet Marco een uitgebreide theatertournee die op 6 juni eindigt met 4 quasi uitverkochte concerten in het Ziggodome. Ook Vlaanderen wordt niet vergeten. Marco komt met zijn band op woensdag 21, vrijdag 23 en zaterdag 24 mei naar het Sportpaleis, de zaal waar hij ondertussen al meer dan dertig keer heeft gestaan de voorbije jaren.

Voor de meester zelf zijn grootste hits loslaat op het publiek en nieuw werk speelt uit zijn bejubelde succesalbum ‘Duizend Spiegels’ komt 3JS de mensenmassa opwarmen. Zowel in Nederland, maar zeker ook in Vlaanderen, genieten Jan Dulles, Jan de Witte en Jaap Kwakman bekendheid en aanhang. In 2007 braken ze, toen nog met Jaap de Witte, als 3JS door met het succesalbum ‘Watermensen’. Buiten het feit dat 3JS net als Jan Smit en Nick & Simon afkomstig is uit Volendam, verschillen ze muzikaal sterk. “Het is best lastig om op de muziek die wij brengen één bepaalde stijl of genre te kleven. Wij zingen in het Nederlands omdat het onze taal is. We proberen vooral liedjes te brengen waar er gevoel en emotie aan vasthangen. We schrijven met ons drieën al onze nummers en zijn haast dagelijks samen op pad om muziek te maken en te spelen. De uitnodiging van Marco om mee te komen naar Vlaanderen en om ons een mooi podium te geven in het Antwerps Sportpaleis, nemen wij uiteraard dankbaar aan,” zegt zanger/gitarist Jaap Kwakman.

Het album ‘Watermensen’ kreeg met ‘Kamers van mijn hart’, met daarop de liedjes ‘Wiegelied’ en ‘Bevlogen als vogels’ een bevestigende opvolger. Doorheen de jaren bouwde 3JS een ijzersterke livereputatie op. De fundamenten daarvoor werden gelegd in 2010, toen het album ‘Dromers en dwazen’ werd uitgebracht, dat een top 3-album in Nederland werd. Het nummer ‘Geloven in het lLeven’ werd in Nederland en Vlaanderen een succes. 3JS vond met dit album zijn weg naar de theaters, met ook een bezoek aan de Antwerpse Arenbergschouwburg. Na hun deelname aan het Eurovisiesongfestival in Duitsland (2011) met het nummer ‘Je vecht nooit alleen’ verscheen begin 2012 het nieuwe album ’4 Elementen’. In het verlengde van de cd volgde ook nu weer een geslaagde theatertour.

Vorig jaar nam 3JS afscheid van Jaap de Witte, die wegens medische omstandigheden moest afhaken. Zijn plaats werd ingevuld door zijn zoon Jan, wat het verhaal van de 3JS – de drie voornamen van de leden begint met een J – vooral ook heeft verjongd. Met een eigentijdse sound brachten ze vorig jaar het vijfde studioalbum ‘Dichter bij de horizon’ uit. Op dat album staat ook ‘Man in de spiegel’, een duet met de Vlaamse zanger Bart Herman.

Uiteraard kijkt 3JS nu al uit naar de Borsatoconcerten in Antwerpen: “Voor ons wordt dit toch wederom een nieuw hoogtepunt in onze carrière in Vlaanderen. Simultaan met Nederland blijven we ook keihard timmeren aan de weg bij onze zuiderburen. Het is fijn dat we nu echt eens de kans krijgen om ons voor te stellen aan het Vlaamse publiek. We gaan met onze liveband spelen en ik weet zeker dat heel wat mensen in het publiek een aantal van onze liedjes zullen herkennen. We hebben er enorm veel zin in,” zegt Jan de Witte van 3JS.

Klik hier voor meer info over 3JS

update 20/12/13

Verkoop Marco 3 nu al gestart!

Om ook de bellers de kans te geven om te bestellen voor de 3de show van Marco Borsato is de verkoop nu gestart i.p.v. zaterdag. Reserveren kan online via de link hiernaast, telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 EUR/min.), vanuit Nederland via 0900-45.000.45 (0,45 EUR/min.).

update 19/12/13

Derde en laatste concert op zaterdag 24 mei

Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar concertkaarten, voegt Marco Borsato nog een derde en laatste Duizend Spiegels-concert toe aan de agenda. Marco speelt met zijn band niet alleen op woensdag 21 en vrijdag 23 mei maar ook op zaterdag 24 mei in het Sportpaleis.

Samen met dochter Jada heeft Marco momenteel de koppositie te pakken in de Ultratop 50 in Vlaanderen met het prachtige ‘Samen voor altijd’. De single is tevens uitgeroepen tot de themasingle van de grote Meneer Konijn-goeddoelactie, wat wil zeggen dat de inkomsten van het nummer worden doorgestort naar dit mooie initiatief. Ook het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ doet het bijzonder goed, want in een recordtempo zijn er ondertussen al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht. De cd is hiermee al goed voor de gouden status in Vlaanderen.

update 27/11/13

Extra concert op vrijdag 23 mei

De vraag naar concertkaarten voor Marco Borsato in het Sportpaleis is groot. Daarom voegt Marco een tweede concert in Antwerpen toe. Snel reserveren is de boodschap!

Goed nieuws voor de fans van Marco Borsato: na een muzikale stilte bracht Marco op maandag 25 november het langverwachte album ‘Duizend Spiegels’ uit. In het verlengde daarvan gaat hij in het voorjaar weer concerteren en naar goede gewoonte komt hij ook naar Vlaanderen. Tijdens zijn Duizend Spiegels-concert zal hij voor het eerst nummers spelen uit het nieuwe album, maar ook zijn grootste hits zullen natuurlijk op de setlist terug te vinden zijn.

‘Duizend Spiegels’ is het 10de Nederlandstalige studioalbum van Marco Borsato, dat ook nu weer bestaat uit een perfect harmonische mix van herkenbare Borsatoliedjes, afgewisseld met gedurfde, innovatieve songs. Vernieuwing, dat is wat John Ewbank – al jaren Borsato’s vaste producer – alvast realiseerde met de eerste single ‘Muziek’, een uptempo dansbare song waarbij Borsato de hulp krijgt van Bag2Bank en rapper Ali B. In eigen land was het voor Borsato in no time zijn 17de nummer één-hit. Overigens heeft Borsato wederom voor een bijzondere prestatie gezorgd want de bloedmooie ballade ‘Ik zou het zo weer overdoen’ – een duet met Trijntje Oosterhuis, dat ook terug te vinden is op het nieuwe album – was één week na release goed voor Borsato’s 18de nummer één-hit.

“Voor mij was het weer heel bijzonder om samen met mijn vaste producer John Ewbank het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ te kunnen maken. We zijn gestart met de gedachte dat we een gevarieerde plaat wilden waarop een rijk scala aan stijlen en stemmingen elkaar zouden vinden”, zegt Borsato. Naast Trijntje Oosterhuis heeft Borsato voor ‘Stem’ ook Gers Pardoel kunnen strikken. Het nummer ‘Samen voor altijd’ nam Borsato op met zijn tienjarige dochter Jada (met bijdragen van rapper Lange Frans met zijn vijfjarige zoon Willem Frederiks en John Ewbank met zijn achtjarige dochter Day).

Nieuw(e) concert(en)

In het verlengde van het nieuwe album gaat Borsato in het voorjaar weer op tournee met zijn band. Vrijdag 11 april wordt in Utrecht de aftrap gegeven van de Duizend Spiegels-tour die Borsato langsheen de 12 provinciën brengt in Nederland, met als eindpunt het Ziggo Dome in Amsterdam. Voor Borsato aansluitend tijdens de meivakantie gaat optreden in Curaçao, komt hij op woensdag 21, vrijdag 23 én zaterdag 24 mei 2014 naar zijn geliefde Sportpaleis in Antwerpen.

Marco: “Ik ben heel blij dat het wederom gelukt is om volgend jaar ook concerten te kunnen geven in het Antwerpse Sportpaleis. Ik zeg heel vaak dat het voor mij thuiskomen is omdat het een plaats is waar ik heel graag met mijn band kom spelen.”

Muzikale spiegel

Wie naar het Duizend Spiegels-concert komt kijken, zal vooral ingepakt worden door de muziek, die meer dan ooit centraal staat.

Marco: “Muziek heeft het effect van duizend spiegels. Een tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterpreteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis.”

Marco Borsato is getrouwd met het Sportpaleis: lees hier

Kaarten kosten 39, 43, 49 en 53 euro, servicekosten inbegrepen.

Promotie in Vlaanderen: Upstars

“Marco Borsato” wordt georganiseerd door Mojo Concerts

Plaatsen:
Sportpaleis, Antwerpen – Bestel tickets
Bron: Sportpaleis

Share

Geef een reactie