Gent volop in beweging #gent

7c6c73e4-70ce-4c53-8bfb-4504cb7d643fHadden wij vandaag al eerder een bericht over Antwerpen en hun aankomende week, nu hier…. in Gent kan het deze week ook precies niet op……

Net de Piano´s achter de rug, met vandaag nog een heerlijke afsluiter onder de kap van de stadshal die massaal bezocht werd, het geheel dat we halverwege zijn van de “Gent Festival van Vlaanderen” activiteiten (klik op deze link voor meer info), het was al een week wel, maar volgende week komen we met ook “Gent Festival van Vlaanderen” nog lopende, weer heel wat tegen.

Onder andere zien we op het programma staan een super fijn optreden tegen over ons restaurant LITTLE AMADEUS van logo-shadow[1]niemand minder dan Azealia Banks in de vooruit (meer info) op Dinsdag de 23ste.
Op een steenworp verder hebben we dan op woensdag de 24ste de volgende editie van “Student Kick Off” (hun website) met een tal van activiteiten en optredens.
Reservatie´s zijn natuurlijk ook mogelijk voor onze andere twee restaurants in Gent klik hier voor te reserveren.
Ook wij komen trouwens op die website tevoorschijn bij de “CARD” die zij aanbieden, wij hebben daar onze ribbentjes à volanté extra in het licht gezet 😉

De hele week staat VOL in Gent wil je nog een beetje meer opsnuiven van al die activiteiten? ga dan even zien op de website van UIT IN GENT (link) waar we de agenda op datumvolgorde hebben gezet voor je.

Zeker ook niet vergeten………….. LANG WEEKEND SHOPPEN 3-4-5 oktober 2014 !! vrijdagavond, zondag !! Wees erbij , en bezoek ons intussen ook even wij zijn ook op zondagmiddag open !! reserveer nu !

OOG-600x263

Share